Wenkbrauwen

Geen, of weinig, of lichte wenkbrauwen? Of niet tevreden met de vorm?
Permanent Make Up is de oplossing. Nooit meer hoeven tekenen, niet bang hoeven zijn dat je ze “per ongeluk” wegveegt, geen probleem bij transpireren, in de sauna en met zwemmen. Je wenkbrauwen zitten altijd goed.

Technieken

  • Hairstrokes: Bij deze techniek worden fijne haartjes getekend die de illusie van natuurlijke wenkbrauwhaartjes creëren. Het resultaat is een zeer realistische en natuurlijke uitstraling.

  • Microblading: Met microblading worden met behulp van kleine mesjes semi-permanente wenkbrauwhaartjes in de huid gekrast. Dit zorgt voor een natuurlijk ogend en handgetekend effect.

  • Ombre: Ombre-wenkbrauwen zijn donkerder aan de staart en vervagen geleidelijk naar een lichtere kleur aan de voorkant, waardoor een zachte, schaduwachtige look ontstaat.

  • Ingeschaduwd: Bij deze techniek wordt de volledige wenkbrauw ingeschaduwd met pigment, wat een zachte, gepoederde uitstraling geeft.

Bij onze salon bieden we al deze technieken aan en kunnen we ze zelfs combineren om het perfecte resultaat te bereiken dat past bij uw unieke stijl en wensen. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek om te ontdekken welke techniek het beste bij u past.  We staan klaar om u te adviseren en uw natuurlijke schoonheid te verbeteren met prachtig vormgegeven wenkbrauwen.

Aanpak

Er zal altijd in nauw overleg met u gewerkt worden. We beginnen met een voorgetekende schets, waarbij we uw natuurlijke wenkbrauwvorm respecteren en verbeteren. Dit stelt ons in staat om samen met u het gewenste resultaat te visualiseren en aan te passen totdat we helemaal tevreden zijn.

De volgende stap is het bepalen van de juiste kleur. We begrijpen dat elke persoon uniek is en elke huidskleur en haarkleur anders is. Daarom bieden we een breed scala aan kleuren om uit te kiezen, zodat we de perfecte match kunnen vinden die bij u past en uw natuurlijke uitstraling versterkt.

Bij ons is elke wenkbrauw een maatwerkproject. Of u nu een subtiel en zacht resultaat wilt of juist een meer uitgesproken look verkiest, we passen onze technieken aan jouw specifieke wensen en behoeften aan.

Bovendien is leeftijd bij ons geen beperking. Of u nu jong bent of een beetje meer levenservaring hebt, een natuurlijke en zachte wenkbrauw is altijd mogelijk. We hebben ervaring met het werken met diverse leeftijdsgroepen en begrijpen dat de benadering en techniek kunnen variëren om aan uw unieke eisen te voldoen.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak te plannen. Klik hier om in contact te komen en uw reis naar natuurlijke schoonheid te beginnen.

Permanent make-up Venlo

Laser centrum Venlo

Contactformulier