Lippen

Heeft u genoeg van het constant checken of uw lipstick nog goed zit? Wilt u altijd een prachtige liplijn hebben of u lippen mooi ingekleurd, zonder u zorgen te maken over lipstickvlekken op uw koffiekopje of glas? Dan is Permanent Make Up de oplossing voor u!

Technieken

  • Liplijn: Met deze techniek wordt de contour van uw lippen versterkt en opnieuw gedefinieerd. We tekenen vooraf de gewenste liplijn, zodat we samen kunnen bepalen welke vorm het beste bij uw gezicht en lippen past. Het resultaat is een verjongde uitstraling en een beter gedefinieerde mond.

  • Ombre of Schaduwtechniek: Deze techniek omvat het inkleuren van de lippen van buiten naar binnen, waarbij de kleur geleidelijk overgaat naar een lichtere tint in het midden van de lippen. Hierdoor krijgt u een subtiele schaduw die de lippen voller doet lijken.

  • Volledig Ingekleurde Lippen: Bij deze techniek worden de lippen volledig ingekleurd met een pigment naar keuze, waardoor u altijd het effect van lipstick hebt zonder u zorgen te maken over uitgelopen make-up. U kunt kiezen uit verschillende kleuren om een look te creëren die past bij uw persoonlijke stijl.

  • Duotone Lippen: Met deze techniek gebruiken we twee kleuren pigment om dimensie aan de lippen te geven. We kunnen de buitenste delen van de lippen donkerder maken en naar binnen toe lichter laten vervagen. Dit resulteert in een subtiel ombre-effect dat uw lippen voller doet lijken.

  • Littekencorrectie: Voor mensen met littekens op de lippen kan permanente make-up een geweldige oplossing zijn. Door specifieke pigmentatie kunnen we de littekens camoufleren en de natuurlijke uitstraling van de lippen herstellen.

Met permanente make-up van de lippen bieden we niet alleen een prachtige uitstraling, maar ook het gemak van langdurig mooie lippen. Dus laat ons uw “oude” lippen weer teruggeven en maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intakegesprek!

Aanpak

We beginnen altijd met een uitgebreid consult waarin we uw wensen en voorkeuren bespreken. We luisteren aandachtig naar uw ideeën en nemen de tijd om te begrijpen welke liplook u graag wilt bereiken.

Voordat we de permanente make-up behandeling starten, zullen we de gewenste liplijn en stijl voorgetekend laten zien. Dit stelt ons in staat om samen met u te beslissen welke vorm en kleur het beste bij u past.

Voor degenen met littekens in de lippen biedt permanente make-up een uitstekende oplossing om de littekens te camoufleren en de natuurlijke uitstraling van de lippen te herstellen.

We werken met precisie en aandacht voor detail om de gewenste liplook te creëren. De behandeling is over het algemeen vrijwel pijnloos en we nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat u comfortabel bent tijdens de procedure.

Na de behandeling ontvangt u instructies om uw lippen goed te verzorgen tijdens het genezingsproces. We staan ook altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en u te ondersteunen tijdens het herstel. 

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak te plannen. Klik hier om in contact te komen en uw reis naar natuurlijke schoonheid te beginnen.

Permanent make-up Venlo

Laser centrum Venlo

Contactformulier