Tattoo/Permanente make-up

Tatoeages aanbrengen kent een hele lange geschiedenis. In de huidige tijd worden tatoeages aangebracht met een tatoeëermachine en speciaal daarvoor gemaakte pigmenten. Veel mensen nemen in een bepaalde periode van hun leven een tatoeage om hun identiteit daarmee te bevestigen, de liefde van hun leven te eren of gewoon omdat ze het mooi vinden. Helaas krijgt een gedeelte van deze enthousiaste mensen spijt van hun tatoeage. De tatoeage is niet meer zo mooi of past gewoon niet meer bij hun levensstijl. Vroeger was het alleen mogelijk om tatoeages te verwijderen door chirurgisch ingrijpen. Inmiddels is dit gelukkig niet meer nodig en kunnen heel veel soorten tatoeages redelijk tot zeer goed verwijderd worden door middel van de Yag laser.

Voor behandeling
Na eerste behandeling

Ook Permanent make-up die niet meer zo mooi is, of waar men niet meer zo blij mee is omdat het verkleurd is, of het gekozen model niet meer past bij je gezicht, kan goed behandeld worden met de Yag laser. Vaak zijn 1 á 2 behandelingen voldoende, bijvoorbeeld bij het laseren van wenkbrauwen, om ze een stuk lichter te maken. Hierna kan er een mooie natuurlijke nieuwe wenkbrauw gezet worden.

Het aantal behandelingen dat nodig is om het gewenste resultaat te bereiken, kan variëren afhankelijk van de grootte, kleur en diepte van de tatoeage of pigmentatie.

Aanpak

De behandeling begint altijd met een uitgebreid consult waarin we uw medische geschiedenis, huidtype en het te behandelen gebied grondig beoordelen. We bespreken ook uw verwachtingen en doelen, zodat we een behandelplan kunnen opstellen dat aan uw specifieke behoeften voldoet.

Voordat we de laserbehandeling starten, bereiden we uw huid voor om het beste resultaat te bereiken. Dit omvat het reinigen en mogelijk verdoven van het behandelgebied om eventueel ongemak tijdens de procedure te minimaliseren.

Onze geavanceerde Q-switched Nd. Yag Lasers worden nauwkeurig gericht op het inkt of pigment in uw huid. De laserbundel is zeer smal en kan met grote precisie op de pigmentdeeltjes worden gericht zonder de omliggende huid te beschadigen.

Na de laserbehandeling kan uw huid tijdelijk rood, gezwollen of gevoelig zijn. We voorzien u van instructies voor nazorg en helpen u om uw huid optimaal te laten genezen. 

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak te plannen. Klik hier om in contact te komen en uw reis naar natuurlijke schoonheid te beginnen.

Permanent make-up Venlo

Laser centrum Venlo

Contactformulier