Eyeliner

Bij ons geloven we dat iedereen recht heeft op stralende en “sprekende” ogen. We begrijpen hoe belangrijk het is om er op elk moment van de dag fris en verzorgd uit te zien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uitgelopen eyeliner. Met onze Permanent Make Up (PMU) behandelingen maken we dit mogelijk! Bij onze salon bieden we verschillende technieken voor permanente make-up eyeliners, zodat u precies de look kunt krijgen die het beste bij u past

Technieken

  • Subtiele Eyeliner: Voor een natuurlijke en subtiele look wordt er een dunne lijn pigment langs de wimperlijn aangebracht. Dit helpt om uw ogen te definiëren en een frisse uitstraling te geven zonder dat het er te opvallend uitziet.

  • Uitgesproken Eyeliner: Als u een meer opvallende look wilt, kunnen we een dikkere en meer uitgesproken lijn aanbrengen langs de wimperlijn. Dit creëert een dramatischer effect en geeft uw ogen een krachtige uitstraling.

  • Eyeliner met Wing: De eyeliner met wing is een klassieke en tijdloze stijl. Hierbij wordt de lijn aan de buitenkant van het oog lichtjes verlengd in een vleugelvorm, waardoor uw ogen een verleidelijke uitstraling krijgen.

  • Eyeliner met Schaduw: Bij deze techniek wordt de eyeliner gecombineerd met een zachte schaduw die de wimperlijn lichtjes vervaagt. Dit zorgt voor een subtiele smokey look en geeft diepte aan uw ogen.

  • Duotone Eyeliner: Deze unieke techniek combineert twee kleuren pigment om een prachtig en veelzijdig effect te creëren. De combinatie van kleuren kan worden aangepast aan uw persoonlijke stijl en voorkeuren.

We werken met uiterste precisie en aandacht voor detail, zodat u kunt genieten van prachtige, perfecte eyeliner die langdurig mooi blijft. Of u nu op zoek bent naar een subtiele verfraaiing van uw ogen of juist een statement wilt maken met een gedurfde look, onze permanente make-up eyeliners zullen uw ogen laten stralen!

Aanpak

Bij het zetten van permanente make-up eyeliners hanteren we een zorgvuldige en persoonlijke aanpak. We beginnen altijd met een uitgebreid consult, waarin we uw wensen en verwachtingen bespreken. We luisteren naar uw ideeën en laten voorbeelden zien van verschillende eyeliner-stijlen. 

We adviseren u over welke stijl het beste past bij uw gezichtsvorm, oogvorm en persoonlijkheid. We nemen de tijd om het gewenste resultaat voor te tekenen, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe de eyeliner eruit zal zien.

Pas wanneer we samen tevreden zijn met het voorgetekende resultaat, gaan we over tot de permanente make-up behandeling. Tijdens de behandeling gebruiken we hoogwaardige pigmenten en moderne apparatuur om de gewenste eyeliner-stijl nauwkeurig aan te brengen.

Na de behandeling ontvangt u instructies over de nazorg om ervoor te zorgen dat de eyeliner goed geneest en lang mooi blijft. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden tijdens het genezingsproces.

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak te plannen. Klik hier om in contact te komen en uw reis naar natuurlijke schoonheid te beginnen.

Permanent make-up Venlo

Laser centrum Venlo

Contactformulier