Laser centrum Venlo

Welkom bij laser centrum Venlo, waar we gespecialiseerd zijn in het discreet en veilig verwijderen van tattoos, permanente make-up, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Onze geavanceerde en moderne Q-switched Nd. Yag Lasers staan garant voor effectieve en veilige resultaten. 

Bij ons begrijpen we dat de beslissing om een tattoo, permanente make-up of pigmentvlek te verwijderen een persoonlijke en belangrijke stap is. Daarom stellen we uw comfort en tevredenheid voorop bij elke behandeling. Onze ervaren en goed opgeleide laserexperts nemen de tijd om uw specifieke situatie te beoordelen en u uitgebreid te adviseren over de beste aanpak voor het verwijderen van de ongewenste pigmentatie.

Onze Q-switched Nd. Yag Lasers zijn ontworpen om veilig te werken op verschillende huidtypes en kleuren. Ze werken met korte, krachtige pulsen van lichtenergie die gericht zijn op het pigment in de huid, waardoor het pigment wordt afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam wordt afgevoerd.

Of u nu spijt heeft van een jeugdige impuls, een verouderde tattoo, of een pigmentatieprobleem dat uw zelfvertrouwen beïnvloedt, wij bieden een oplossing op maat voor uw behoeften. Onze laserbehandelingen zijn effectief, met minimale tot geen schade aan de omliggende huid.

Begin eerste behandeling
Na derde behandeling

Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden door het hele proces, van het eerste consult tot de nazorg. We begrijpen dat elke persoon uniek is en daarom ontvangt u bij ons een gepersonaliseerde aanpak voor uw specifieke situatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend en gratis consult, waarin we uw wensen en doelen bespreken. Ontdek hoe onze moderne Q-switched Nd. Yag Lasers u kunnen helpen om ongewenste pigmentatie te verwijderen en uw huid weer te laten stralen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze kliniek en u te ondersteunen bij uw persoonlijke reis naar een stralende huid!

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak te plannen. Klik hier om in contact te komen en uw reis naar natuurlijke schoonheid te beginnen.

Permanent make-up Venlo

Laser centrum Venlo

Contactformulier