Permanent make-up Venlo

Ontdek hoe permanente make-up uw schoonheidsroutine vereenvoudigt! Bij onze salon wordt permanente make-up aangebracht met uiterste precisie en zorg. Met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige pigmenten creëren we langdurige resultaten die uw natuurlijke schoonheid accentueren. 

Marianne van Montfort

Sinds 1984 runt zij haar eigen salon, eerst als pedicure en schoonheidsspecialiste waarbij ze ook cursus visagie heft gedaan bij Mieke Petiet.
In 1995 is ze begonnen met Permanent Make Up, dit heeft ze lang gecombineerd. Sinds 2016 houd ze zich alleen nog maar bezig met haar passie: Permanent Make Up.

Naast haar eigen salon leidt zij ook mensen op in dit vak bij Nouveau Contour, wereldleider in de Permanent Make Up wereld.
In haar salon wordt uitsluitend gewerkt volgens de richtlijnen van de GGD, er is dan ook een vergunning aanwezig van de GGD.
Ook worden er alleen 1e klas producten en materialen gebruikt die goedgekeurd zijn door de Voedsel en Waren Autoriteit. Zo weet u dat altijd met de beste producten behandeld wordt.

Door het steeds blijven volgen van trainingen, het bezoeken van beurzen en congressen in diverse landen en de USA blijft zij constant op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen.

Haar streven is het om zo natuurlijk mogelijk permanent make up te zetten, waarmee ook eventuele littekentjes gecamoufleerd kunnen worden. Elke permanent make up behandeling is maatwerk! Er zal dan ook altijd vooraf met de klant overleg zijn, en kan de klant haar/zijn wensen kenbaar maken

Goed om te weten!

Vanaf de leeftijd van 18 mag in onze salon gepigmenteerd worden.
Bij iemand die jonger is vragen wij om toestemming van de ouder/voogd. Deze zal zich moeten legitimeren en een formulier moeten ondertekenen.

Het is belangrijk om te vermelden als je medicijnen gebruikt, met name bloedverdunners. Ook andere medicijnen zullen vermeld moeten worden. Bent u diabetespatient, laat dat dan ook even van tevoren weten.

Voor lipbehandelingen vermeld dan bij het maken van de afspraak of wel eens herpes (koortsblaartjes) hebt gehad. Wij kunnen je dan adviseren om preventief te behandelen, zodat de kans op een uitbraak kleiner zal zijn.

De dag voor de behandeling geen alcohol nuttigen en de dag zelf geen aspirine of vitamiene E nemen.

2 dagen na de behandeling niet met water aan de behandelde plek, 1 week niet sproten, niet zwemmen en geen sauna. Ook geen zon(nebank) gedurende 1 week na de behandeling.

 

Contact

Neem vandaag nog contact met ons op! Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak te plannen. Klik hier om in contact te komen en uw reis naar natuurlijke schoonheid te beginnen.

Permanent make-up Venlo

Laser centrum Venlo

Contactformulier

Volg ons op

Facebook