permanentmakeupvemlo logoweb

Permanent Make-up Venlo
Marianne van Montfort
 
OVER MARIANNE

Sinds 1984 runt zij haar eigen salon, eerst als pedicure en schoonheidsspecialiste waarbij ze ook cursus visagie heft gedaan bij Mieke Petiet.
In 1995 is ze begonnen met Permanent Make Up, dit heeft ze lang gecombineerd. Sinds 2016 houd ze zich alleen nog maar bezig met haar passie: Permanent Make Up.
Naast haar eigen salon leidt zij ook mensen op in dit vak bij Nouveau Contour, wereldleider in de Permanent Make Up wereld.
In haar salon wordt uitsluitend gewerkt volgens de richtlijnen van de GGD, er is dan ook een vergunning aanwezig van de GGD.
Ook worden er alleen 1e klas producten en materialen gebruikt die goedgekeurd zijn door de Voedsel en Waren Autoriteit. Zo weet u dat altijd met de beste producten behandeld wordt.

Door het steeds blijven volgen van trainingen, het bezoeken van beurzen en congressen in diverse landen en de USA blijft zij constant op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen.

Haar streven is het om zo natuurlijk mogelijk permanent make up te zetten, waarmee ook eventuele littekentjes gecamoufleerd kunnen worden. Elke permanent make up behandeling is maatwerk! Er zal dan ook altijd vooraf met de klant overleg zijn, en kan de klant haar/zijn wensen kenbaar maken.